Редизайн на уеб сайт

Вид: Фирмен сайт
Редизайн на уеб сайт

Дизайнът на един уеб сайт изисква периодично обновяване. Специалистите по интернет маркетинг препоръчват сайта да бъде освежаван през 3-4 години. Приблизително през такъв период от време се променят имиджа и рекламната стратегия на една фирма. Тогава редизайнът става задължителен.

От друга страна новите технологии настъпват динамично и изискванията към един уеб сайт стават все по-големи. Ако преди пет години Вашият сайт е бил модерен и стилен, то може би днес вече не е точно така. Трябва да се вземе под внимание и факта, че сайтът се разглежда и чрез мобилни телефони, лаптопи и други подобни устройства, с чиято специфика трябва да се съобразим при редизайна на един уеб сайт. Редизайнът се налага и поради непрекъснато променящите се уеб стандарти и развитието на компютърните технологии.

Външният вид на Вашия уеб сайт трябва винаги да изразява фирмената Ви идентичност, добрия стил и отношението Ви към клиентите.

При редизайн на един сайт обикновено се работи върху подобряване на:

1. Графичния дизайн

2. Вътрешната структура 

3. Информационното съдържание

4. Вътрешната оптимизация

Запитване за цена

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.