М-Дизайн студио

Корпоративно видео

Корпоративното видео е чудесен начин да представите компанията си. 
То има няколко предимства. Представяйки фирмените си продукти или услуги, финансовите резултати и потенциала на вашата фирма, вие имате реален шанс да привлечете нови инвеститори, партньори и много нови клиенти.

  • Създаването му изисква сравнително малък бюджет, изработва се за точно за вашата фирма и е съобразен с конкретните ви цели и дейност. 
  • Дава бърз резултат, тъй като каналите за разпространение на видеосъдържание са много и лесно достъпни, а аудиторията е неограничена. 
  • Може лесно да се разпространява онлайн – във фирмения ви сайт, в YouTube, Vimeo, Vbox7, социалните мрежи и т.н.
  • Преносим е в различни медия формати като CD, DVD, в презентации и др.
  • Може да се излъчва и офлайн в мрежите на мобилните оператори, на екрани в търговски обекти или на видео стени в градска среда (в градския транспорт, върху видео билбордове, прожекционни стени и др.) 

Етапи на създаване

Най-напред определете типа на видеото, което искате да създадете.

  • Фирменото видео е подходящо за представяне на историята и дейността на компанията с цел привличане на съдружници, нови клиенти или кандидатстване по Европейски проекти. Кратък документален филм за вашия бизнес, успех и фирмен рейтинг.
  • Видео реклама се препоръчва при представяне на нов продукт или услуга на фирмата. 
  • Видео отразяване е препоръчително да правите на юбилей, фирмено парти или друго важно фирмено събитие, което би допринесло за подобряване на корпоративния ви имидж.

Следващата стъпка е да определите основната идея, най-важните акценти във видеото и неговото времетраене. Изберете снимков или видео материал, които ще използвате. Ако не разполагате с такива, помислете как и къде да ги заснемете. Обмислете добре текстовите послания във видеото, не прекалявайте с думите и намерете подходящ диктор за това. 

И накрая, но не на последно място, опитайте се да представите оригинално, но реалистично вашия корпоративен имидж.

Ако се чувствате все още неуверени в собствените си сили, свържете се с нас!

Цената за изработка на корпоративно видео зависи от параметрите на Вашето задание.

Адрес:
Стара Загора 6000, ул.Димитър Наумов 96, ет.1, ап.1
 
Телефони:

Ст.Загора 0888 00 3801
София 0883 44 5421