Как да популяризирате сайта си?

Какво можете да направите за да популяризирате своя уеб сайт?

  1. Естествено уеб адресът трябва да бъде включен във визитките и всички печатни материали на фирмата
  2. Трябва да бъде добавен към уеб директориите и фирмените указатели, както и към сайтовете на браншовите организации, Търговски палати и градските портали.
  3. Трябва да си осигурите присъствие в социалните мрежи, например - фирмена страница във Фейсбук, която да събира Вашите почитатели и на която ще публикувате интересни новини.
  4. Добре е да платите за реклама с банери, разположени на други сайтове, за утвърждаване на марката Ви и събиране на линкове към Вашия сайт.
  5. Можете да организирате някакво он-лайн състезание за привличане на вниманието.
  6. Можете да започнете да издавате информационен бюлетин с новини в бранша.
  7. Добавете Ваша обява от типа търся/предлагам във всякакви сайтове за малки обяви - това освен директната полза от предлагането на Ваши продукти или услуги, ще ви донесе и линк към фирмения сайт.
  8. И най-важното - запознайте се с всички онези мерки, които се прилагат за SEO оптимизация на един сайт. Целта на тази оптимизация е точно тази, сайтът Ви да има повече посетители и съответно - повече хора, купили Вашите продукти или услуги.

SEO е онова, което ще накара търсещите машини да класират вашия сайт напред в резултатите от търсене по дадена ключова дума.

Това са някои от важните за България директории, където можете да добавите сайта си: http://ganbox.com/links

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.
Повече информация Ok Отказвам